Reaktionerna på Nobels fredspris till Obama

Precis som väntat har det förekommit ganska starka reaktioner på att Barack Obama blev tilldelad Nobels fredsprid. Eftersom han nominerades till detta när han knappt hade suttit två veckor vid makten så blir det ganska svårt att rättfärdiga det hela. Men jag tänker inte skriva något vidare i frågan för det skulle bara låta som högergnäll.

Ett mycket bättre sätt att hantera det hela är att helt sonika låta Obama-sympatisörer förklara vad det var som han gjorde under dessa två veckor som president som gjorde att han förtjänar ett sådant erkännande.

Annonser

3 reaktioner på ”Reaktionerna på Nobels fredspris till Obama

 1. Christopher,

  Jag vet vad gnäll betyder.
  Jag tror att gnäll liksom humor har en viktig social funktion. I begränsade mängder utgör gnäll inte något hot mot en seriös debatt. Gnäll kan vara en viktig ventil, och det är omöjligt att alltid komma med genomtänkta och gnällfria reaktioner (eller förbli tyst).
  3-4 % gnäll i en blogg visar på att han man har känslor och är en människa av kött och blod. Så lite gnäll är inget hot mot en seriös profil, vilket du också har.

  Absolut gnällfria hälsningar,
  Staffan

  • Hej Staffan, jag förstår hur du tänker. Men jag måste med all respekt säga att jag inte håller med dig. Uppfattas det som att man gnäller så upplevs man ofta som att man inte har nått eget att komma med osv. Vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara min tes, trodde ärligt talat att jag var tydlig bara genom att använda ordet gnäll.

   Men slå gärna upp det i en ordbok så framgår nog min poäng tydligare:).

   med vänliga hälsningar
   Christopher Dywik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s