Hur verklig är du?

Nyss hemkommen ifrån ett mycket givande möte med socialministern tillika Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund, nu sitter jag och ladda upp bilder på Facebook. Eftersom jag har en ganska seg uppkoppling tar uppladdningen därför lite längre tid så just nu fördriver jag tiden med att skriva lite men även att göra ett litet roligt test om hur verklig jag är. Utan att bli helt chockad så kan jag konstatera att jag blev ”verkligheten förverkligad”.

För visst har jag både Volvo, sommarstuga och till och med husvagnen är fixad. Nu återstår bara fru, barn, villa och vovve sen är man en riktig arketyp av en mörkerman som bara tänker på hemska saker som att köra grabben eller dottern till träningen samt att få pengarna att räcka till både bensin och mat.

Här hittar du testet, så du kan se om även du lever i verklighetens Sverige:)

Annonser

En reaktion på ”Hur verklig är du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s