Familjemiddag med Kristdemokraterna i Kalmar

Familjemiddag

I söndags bjöd Kristdemokraterna i Kalmar för 30: e året i rad in sina medlemmar, sympatisörer och deras familjer på familjemiddag. De senaste åren har middagen hållits på Stufenäs Gästgiveri söder om Kalmar vilket den gjorde också i år. Under middagen bjöds det på tal av distriktsordförande Anders Andersson, som snart kommer efterträda Chatrine Pålsson Ahlgren som ledamot av Sveriges riksdag samt allsång som ackompanjerades av gitarr och saxofon. Tack till alla er som gjorde middagen möjlig även i år.

musiker

Anders Andersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s