Kampanj vid gamla stadsmuren i Kalmar

Kampanjgänget

Under tisdagen träffades åter igen några av stadens Kristdemokrater för att dela ut kampanjtidningen Vardagsliv och diskutera politik med Kalmars invånare. Diskussionerna var många och handlade om allt ifrån ordning och reda i skolan, genuspedagogik, vikten av enighet i ekonomiska kriser, islams inflytande i Sverige, vikten av flit och att göra rätt för sig .

Jag vill avslutningsvis å Kristdemokraterna i Kalmars vägnar rikta ett extra tack till Ruth Pahlm från seniorförbundet och Fredrik Sjömar (KDU) som kunde sluta upp med så kort varsel och hjälpa till.Fredrik och RuthRuth, Dywik och medborgare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s