Pressmeddelande: Tomtar på stan


Under lördagen den 19:e var det dags för Kristdemokraterna i Kalmar att sprida julens varma budskap om solidaritet med de utsatta. Vem sprider bättre ett sådant budskap i dessa jultider än tomten?

För den som besökte Baronens köpcentrum i lördags mellan 13.30 -15.00 så var det stor chans att de mötte två tomtar som delade ut pepparkakor till barnen och flygblad till den vuxna med uppmaningen om att inte glömma bort alla de som har det sämre ställt än vi i Sverige.

Fattighet, krig och förföljelse är en verklighet för en stor del av världens befolkning. Varje dag dör 25 000 barn runt om i världen av svält. Över 40 miljoner människor befinner sig på flykt undan krig, konflikter, våld, övergrepp och förföljelse.

Kristdemokraterna vill se ett samhälle, en värld, präglad av solidaritet. Varje människa har ett ansvar och en möjlighet att hjälpa. Vi är glada över det vi har i Sverige men vi vill på samma gång hjälpa våra medmänniskor till ett bättre liv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s