Glöm inte Hrant Dink

Kära läsare, idag är det hela tre år sedan journalisten Hrant Dink brutalt mördades på en gata i Istanbul. Dink var ansvarig utgivare för den armeniska veckotidningen Agos. 2005 blev han dömd i Turkiet till sex månaders fängelse för att ha ”förolämpat turkiskheten” bland annat genom att skriva om det Armeniska folkmordet.

För att minnas hans livsverk kommer därför bland annat Armeniska Riksförbundet i Sverige anordnas en minnesstund i Stockholm under dagen. Jag jobbar tyvärr under dagen och har därför ingen möjlighet att bege mig upp till Stockholm, jag uppmanar därför alla mina läsare som har möjlighet att närvara att göra det.

Tid: kl: 18.00–19.00
Plats: ABF huset, Sveavägen 41, Stockholm (www.abfstockholm.se)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s