KD:s 10 mest inflytelserika bloggar

Häromdagen fick jag ett mail ifrån Martina Lind som driver sajten Politometern.se, där alla bloggar ”tillhörande” partier som finns representerade i riksdag eller Europaparlamentet finns samlade.

Anledningen att Lind kontaktade mig var för att upplysa mig om att min blogg var en av Kristdemokraternas 10 mest inflytelserika bloggar. Exakt hur Lind har räknat ut detta vet jag inte men det är alltid kul att få en liten klapp på axeln. Med på listan fanns många namnkunniga och duktiga Kristdemokrater, bland annat KDU:s ordförande Charlie Weimers och Kristdemokratiska Studentförbundets ordförande Aron Modig samt min efterträdare som försvarspolitisk talesman för KDU, den oerhört kunnige Christian Carlsson. Se hela listan här.

Annonser

2 reaktioner på ”KD:s 10 mest inflytelserika bloggar

  1. Hej Christopher!

    Jag rankar efter agendasättande i bloggosfären, vilket jag mäter genom inlänkar. Över 930 000 inlänkar ligger till grund för uträkningen.

    Vänliga hälsningar Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s