Förberedelser inför valet

Hej kära vänner, som ni säkert har noterat har det varit ett tag sedan jag publicerade något sist. Det beror givetvis inte på att inget har hänt, utan tvärtom på grund av att det just nu händer lite för mycket. Just nu kan jag i vart fall rapportera att förberedelserna inför den kommande valrörelsen är igång och i skrivande stund sitter jag och gör vad jag har gjort varje kväll de senaste veckorna: jobbar med min personvalsfolder. Med lite plats och mycket som behöver åtgärdas är det oerhört svårt att få med det viktigaste.

Det kommer fortfarande att dröja innan jag offentliggör min folder men jag kan i vart fall avslöja tre områden som jag har valt att satsa lite extra på.

Först är det givetvis familjepolitiken – familjen är den viktigaste av samhällets små gemenskaper och genom att stödja, inte styra familjen kan vi göra mycket för vårt samhälle.

Den andra frågan som jag har valt att fokusera på är integrationspolitiken, i tider som dessa när marxister, feminister och främlingsfientliga försöker ställa grupp mot grupp så presenterar jag en politik som bäst kan sammanfattas genom devisen ”styrka genom mångfald”. Sverige behöver varken politisk korrekt förnekelse av den svenska kulturens existens eller Sverigedemokratisk ”dra alla över en kam-politik”. Sverige behöver mer sunt förnuft, tydlighet och mer samhällsgemenskap. För att stärka samhällsgemenskapen behövs traditioner och en gemensam värdegrund som ett sammanhållande kitt. Vårt samhälle bör även i framtiden präglas av kristen etik och västerländsk humanism. En stark identitet och kultur är inte ett hinder, utan en förutsättning för en god integration.

Den tredje frågan som jag har valt att fokusera på är lag och ordning. Vi har fått ett råare och våldsammare klimat i Sverige och i Kalmar med kriminella gäng som etablerar sig och sexualförbrytare som bosätter sig bredvid våra skolor. Det krävs ett batteri av åtgärder för att åter göra Sverige tryggt. Stöd till familjer, civilsamhället, fler synliga poliser och skärpta straff för de absolut omänskligaste brotten: vålds- och sexualbrott. Frågan om kemisk kastrering av sexualförbrytare för att förebygga återfall måste åter aktualiseras.

Slut kom.

Annonser

2 reaktioner på ”Förberedelser inför valet

  1. Ping: Nyheter på bloggen «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s