Nyheter på bloggen

Under gårdagen skickades mina personvalsfoldrar till tryckeriet. Jag har tidigare flaggat för vilka frågor som jag har valt att fokusera på, här. Jag har med anledningen av valet även gjort vissa uppdateringar, nya sidor på bloggen är Christopher Dywik (där jag presenterar mig själv och det samhälle som jag vill se) men också Mina viktigaste frågor, där jag helt sonika beskriver de frågorna som i nuläget är absolut viktigast.

Det är Valborgsmässoafton idag och som många andra ska jag bege mig hemifrån för att, likt generationer före mig, i goda vänners lag äta middag och titta på när eldarna tänds. Jag vill önska er alla en riktigt trevlig valborgsmässoafton, kom ihåg att det är gemenskapen och samvaron med familj och vänner som är viktigast, så ta det lugnt med alkoholen.

Slutligen vill jag även önska Hans Majestät Konungen Carl XVI Gustav en riktigt trevlig födelsedag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s