Bolagsstämma och varm choklad

Nyss hemkommen ifrån Destination Kalmars bolagsstämma som dessutom var min första bolagsstämma någonsin. Finns egentligen inte så mycket att säga, inget strul mest formalia, stämman var slut på ca 20 minuter. Därefter stannade jag kvar och tog en kopp choklad med en av Destination Kalmars nya representanter ifrån näringslivet. Vi talade om möjligheter och svårigheter för Kalmar som turist stad. Jag upplevde det som att vi var hyfsat överens om att det mest finns möjligheter och att det framförallt är inom den privata sektorn som tillväxten och utvecklingen för Kalmar kan ske. Därmed inte sagt att till exempelvis Kalmar slott och Kalmar läns museum inte är viktigt, tvärtom är dem den kalmaritiska turistnäringens ryggrad. Men det är entreprenörer och nyföretagare som kan skapa tillväxt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s