Sahlins eviga lösning – bidrag

Under gårdagens debatt mellan statsministern och oppositions ”ledaren” Mona Sahlin fick Sahlin en en fråga om hur hon ska hjälpa unga ensamstående kvinnor, kvinnor som har arbete med ändå svårt att få det att gå ihop. Sahlins lösning var *trumvirvel* – Ta bort den speciella sänkningen av arbetsgivaravgiften för de som anställer folk under 26 år och höj a-kassan.

Det blir allt tydligare att vänsterblocket har en politik för bidrag och Alliansen en för arbete. Bilden ovan som undertecknad precis hittade på facebook är uppenbart fejkad. Men ska sanningen fram är det inte Mona Sahlins linje?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s