Träffa Hägglund i Kalmar på lördag

Valrörelsen fortsätter att rulla på för Kristdemokraterna som nu för ett intensivt kampanjarbete. I onsdag var det kampanj vid Baronens köpcentrum där bland annat riksdagsledamoten Anders Andersson medverkade. I fredags var det flygbladsutdelning i anslutning till cirkusen ute på Skällby. Om några timmar är det dags för veckans höjdpunkt, Internationella familjedagen, som vi kommer att fira vid Baronens köpcentrum. Ta chansen att dricka en kopp kaffe med Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund och ställa honom mot väggen. Ta gärna med dig dina barn. Det kommer att bjudas på saft och en clown på plats kommer att dela ut ballonger!


Passa på att träffa kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund

Tid: Lördagen den 15 maj kl. 11.00-12.00
Plats: Utanför Baronens köpcentrum

Välkomna!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s