Ohly talar klarspråk

Ni vet vänsterns partiledare Lars Ohly, han som slutade kalla sig kommunist härom året, inte för att han inte vara det längre utan för att folk hängde upp sig på att han sa det öppet. Han har tydligen varit ute och kommenterat att hans barn går på friskola, trots att det inte ens ska finnas några friskolor i Ohlys värld. Han säger: ”Dom ska inte behöva lida av att jag är partiledare.”

Sug in det, Lars Ohly säger rakt ut att hans dotter skulle få lida om hon inte själv skulle få välja skola. För mig som tycker att familjen är viktig gläder det mig givetvis att Ohly månar om sina barns bästa. Men som kristdemokrat tycker jag också att man alltid skall behandla andra människor som man själv vill bli behandlad. Det vore väldigt trevligt om Ohly kunde låta den omsorgen han har för sina egna barn också få omfatta alla Sveriges barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s