Jämställdhet till absurdum

Kan inte låta bli att skriva om detta: DN Kultur tog häromdagen upp Göran Hägglunds Spotify-lista, den har sedan dess även varit uppe för diskussion på Agenda. DN som alltid drar jämställdheten till absurdum konstaterar att Hägglund lyssnar på för mycket musik av män, vilket i deras ögon är något sorts bevis för att han har en dålig kvinnosyn eller liknande. På DN-uppslaget där man pekar finger finns sex signerade artiklar. Fem skrivna av män, en artikel av en kvinna. Alltid så politiskt korrekta DN på sina höga hästar har som vanligt dubbelt så mycket moral som oss andra, dubbelmoral.

Letar man efter nått att bli arg på eller vill bekräfta en fördom, då är det givetvis väldigt lätt. Det måste vara oerhört jobbigt att vara kulturradikal och analysera och reta upp sig på allt och alla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s