Vänsterpartist utpekad som AFA-terrorist

Eftersom jag själv inte prenumererar på någon dagstidning kan det ibland hända att man missar lokala nyheter.

I veckan blev jag uppmärksammad på två artiklar i Barometern respektive Östran som fick mig att höja rejält på ögonbrynen. Det rapporterades att en av vänsterpartiets kandidater till kommunfullmäktige här i Kalmar hade pekats ut som AFA-terrorist. Som om det inte vore nog så anklagades han dessutom för flera uppmärksammade attacker här i vårt egna trygga lilla Kalmar, bland annat attacken på en 80-årig dams bil, en rullstolsburen mans lägenhet, en ung tjejs lägenhet, SD:s gruppledare här i Kalmars lägenhet samt Kristdemokraternas kansli.

Huruvida det finns någon grund för anklagelserna eller ej kan jag givetvis inte svara på. Den utpekade vänsterpartisten Sebastian Hellvin själv och Vänsterpartiets gruppledare Bertil Dahl (V) förnekar det hela rakt av och har anmält gruppen som har hängt ut Hellvin för ärekränkning. Om det hela är rena lögner så är det givetvis oerhört allvarligt. Jag kan bara hoppas att det är grundlösa anklagelser då det attacker som Hellvin anklagas för är oerhört allvarliga.

Låt oss hoppas att Vänsterpartiets gruppledare tar tag i frågan och tydligt markerar mot terroristorganisationer som AFA och deras metoder samtidigt som jag också hoppas att SÄPO går till botten med anklagelserna så det helas kan redas ut i god tid före valet.

Truth will prevail…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s