Konstig present på min trappa

Jag spenderade min lördagskväll på Öland, närmare bestämt på Hotell Strand i Borgholm. Eftersom jag var den ende i gänget som inte drack så föll det sig naturligt att jag skulle vara chaufför. Sagt och gjort, efter att ha lämnat av ett gäng långt ute i den öländska ”skogen” och ett gäng inne i Kalmar kunde jag äntligen parkera bilen utanför mitt lägenhetshus.

När jag sen närmar mig huset ser jag att det ligger två pizzakartonger utanför dörren, jag svär lite för mig själv över att det faktiskt finns ett sophus att slänga skräpet i. Vid närmare titt ser jag dock att det finns ett budskap till mig på den översta kartongen som dessutom innehöll en pizza.

Annonser

2 reaktioner på ”Konstig present på min trappa

    • Jag valde att INTE äta upp pizzan då jag inte visste varifrån den kom, den kunde ju trotts allt ha varit preparerad med gift eller liknande. Eller helt sonika varit dålig då den legat ute länge.

      Med vänliga hälsningar
      Christopher Dywik (KD)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s