Timoteij på valupptakt med KDU

Under föregående helg hade undertecknad det stora nöjet att köra upp länets KDU-ledning till KDU:s valupptakt i Vingåker-trakten. Efter att ha kört vilse i Demokratiska Folkrepubliken Katrineholm i 45 minuter så kom vi äntligen fram till Hjälmaregården där valupptakten skulle hållas. Det hela inleddes med föreläsning av David Lega som imponerade och inspirerade att aldrig ge upp.

Därefter vad det dags för samarbetsövningar som avlöste utan problem. Efter incheckning i stugor och en timmes ”rast vila” var det dags för middag. Det var en rejäl buffé och alla åt tills de storknade, mums! Därefter underhöll Simon Westberg och Ebba Busch med ett fejkat samtal till vår käre partiledare Göran Hägglund. Sen var det dags för raggnmingsskola med Aron Modig som visade sina bästa knep. Sen började det dra ihop sig och man ropade ut att Linda Bengtzing skulle underhålla, upp på scenen for KDU:S rättspolitiske talesman Sara skyttedal som gjorde en bra imitation och därefter Jonatan Hedin som gjorde en värdelös dito av Roger Pontares ” När vindarna viskar mitt namn”, oj vad det skrattades.

Sen ropades tjejerna i Timoteij in, och plötsligt dyker det riktiga bandet upp! Efter flera svängiga låtar med tryck i, disco och bastubad, nattbad i Hjälmaren var det slutligen läggdags framåt tidig morgon.

Tack tjejerna och grabbarna på rikskansliet för den bästa och röjigaste valupptakten någonsin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s