Vänsterkartellens kritik av KD:s valfilm

Jag har skrivit om det tidigare, om glappet mellan vanligt folk och de styrande som inte vill se verkligheten för vad den är. Men nu känns det äntligen som att Kristdemokraternas valfilm har träffat rätt i sin verklighetsbeskrivning. Jag oroar mig för hur framtiden ska se ut när vi ser hur tryggheten på gator och torg minskar i takt med ett allt råare klimat breder ut sig.

Vänsterkartellen och Östra Smålands ledare går givetvis i taket och säger att filmen är full av smutskastning, att vi fiskar i grumligt vatten (den har man ju aldrig hört tidigare) och så faller de givetvis ut instinktivt och skriker att vi faktiskt har styrt de senaste 4 åren. Kan det kanske vara så att de känner sig stötta över att vi försöker åtgärda något som de har ställt till med under sina 65 år vid makten?;)

Sällan har man sett hur läskigt vänsterkartellen finner det att Kristdemokraterna drar upp huvudet ur sanden och tar ställning för verklighetens folk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s