Bäste herr Rödskägg

Bäste herr rödskägg: Jag vill att du slutar riva ner mina affischer och istället förklara för mig varför du tror att du vet bättre än föräldrar hur de ska ta hand om sina barn!

Jag har under kvällen inte bara haft sammanträde med Södermöre kommundelsnämnd, jag har också ägnat åtskilliga timmar till att sätta upp totalt sönderslagna och sönderriva affischtavlor. Jag kokar av ilska just nu: Schyst att veta att kulturradikalerna och sympatisörerna till de röd/gröna förstår att man debatterar med meningsmotståndare istället för att riva ner ens affischer och slå sönder saker för dem.

Johan Persson (S), Bertil Dahl(V) och Jonas Lönn (MP), om jag lovar att säga till alla kristdemokratiska sympatisörer att inte förstöra era affischtavlor, är ni då beredda att göra detsamma om mina?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s