Registrerad på Valpejl

Undertecknad finns nu registrerad på Sveriges Radios och Sveriges Televisions webbtjänst Valpejl där väljare kan söka information kring alla kandidater som kandiderar till riksdag, landsting eller kommun i höstens val. Här hittar ni mig.

Jag har tidigare skrivit om Valpejl där en av Kalmar kommuns miljöpartister, Jimmy Svensson, poserar med en t-shirt med vit-makt artisten Saga. Konstigt nog har jag ännu inte fått någon som helst reaktion på detta! Tydligen är det ingen som finner det uppseendeväckande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s