Jag står för mina åsikter

Som jag skrev häromdagen så har Kristdemokraterna här i Kalmar i allmänhet, och de affischtavlor som pryds av mina affischer i synnerhet, fått utstå en mängd skadegörelse och sabotage. Häromdagen fick jag spika ihop och affischera om tavlor vid Sveaplan, Norra vägen, Tvärskog, Halltorp, Vassmolösa och Ljungbyholm. Även om den kraftiga vinden säkert var ansvarig i vissa fall så var det tämligen tydligt att det rörde sig om rent sabotage på vissa platser med inristade huggtänder osv.

Jag upprepar därför vad jag skrev häromdagen: Johan Persson (S), Bertil Dahl(V) och Jonas Lönn (MP), om jag lovar att säga till alla kristdemokratiska sympatisörer att inte förstöra era affischtavlor, är ni då beredda att göra detsamma om mina?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s