Räkningen av södra valkretsen

Räkningen av Södra valkreten är nu avslutad. Just nu ligger jag, med endast 1 rösts marginal på andraplats efter vår gruppledare och förstanamn Monica Bengtsson. Mina personkryss i Södra valkretsen uppgår till 58 st vilket motsvarar 7,30% av rösterna. För att bli personvald krävs minst 50 röster och 5 % av partiets röster i den aktuella valkretsen. I dagsläget ser det alltså ut som att undertecknad kommer bli ordinarie ledamot för Södra valkretsen.

En liten parentes bör dock göras för att jag är osäker på hur det fungerar då vår gruppledare även här är personkryssad. Kommer Bengtsson företräda Norra eller Södra valkretsen och kommer detta inverka på huruvida jag kommer ta en ordinarie eller ersättarplats.

Spänningen är olidlig och tyvärr ska jag nu iväg till jobbet och kommer därför inte få det slutliga beskedet fören jag kommer hem igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Räkningen av södra valkretsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s