Kolumn i VT: Visst finns det svenska superhjältar

Under valrörelsen träffade jag min gamla skolfröken ifrån lågstadiet i Tvärskog. En annan väljare passade givetvis på att fråga hur undertecknad var som barn. Svaret blev något i stil med att jag var go och glad men hade svårt att sitta still och skrev något rysligt dåligt. Eftersom jag tycker om att skriva så får man verkligen glädja sig över att tekniken har gått framåt, så även vi med en ryslig handstil kan använda sig av pennan snarare än svärdet.

Förutom att jag skriver här på min blogg så skickar jag ju även in debattartiklar och insändare till Kalmars tidningar. Från och med idag kommer undertecknad dessutom skriva krönikor på Västervikstidningen ca var 7-8 vecka. Min första krönika som kommer publiceras om några timmar handlar heter: Visst finns det svenska superhjältar.

Jag tänker inte berätta vad den handlar om något närmare, utan uppmuntrar er istället att kolla in den här på Västervikstidningens hemsida. Precis som när det gäller något som jag har skrivit här på bloggen så är ni hjärtligt välkomna att kommentera min krönika på Västervikstidningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s