S bryter vallöfte på första KF efter valet

Under valrörelsen utlovade Socialdemokraterna i Kalmar att 40 nya detaljplaner skulle tas fram, vilket innebar mer än en dubblering jämfört med tidigare år. Det satsades 5 milj kr för att kunna göra detta möjligt.

Idag, på första mötet med nya KF klargör dem att det inte blir fler än tidigare. Johan Persson (S) säger att vi måste acceptera att det var en felbedömning att de skulle kunna ta fram de utlovade 40 detaljplanerna. Klart att man kan kalla det en felbedömning. Eller så kan man kalla det för vad det är: Årets första
brutna vallöfte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s