Ingen ansvarsfrihet för EU för 16:e gången

Inte helt oväntat har EU:parlamentet i år, likt de senaste 16 året, inte fått ansvarsfrihet av revisorerna på grund av enorma ekonomiska oegentligheter. Och inte helt oväntat så har svensk medias rapportering kring detta uteblivit.

Tack och lov finns det internet där man kan komma i kontakt med bloggar och utländsk media, som faktiskt lyfter dessa oerhört viktiga frågor för oss svenskar. För vi får inte glömma bort att Sverige trots allt är ett av de länder som betalar ut mest till EU, men som får minst tillbaka. Att en oerhört stor del av de pengarna sen går rakt ner i fickorna på korrupta politiker och bidragsparasiter, borde uppröra svenska folket och sporra dem att rösta på politiker med hederlighet och en tydlig värdegrund på dagordningen.

Om några veckor ska jag till Bryssel för att träffa en sådan man. Fortsättning följer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s