Handsken är kastad (ska SD plocka upp den)

Under föregående vecka publicerade Östra Småland en omskriven version av min och Ann-Mari Jeanssons artikel Upp med huvudet ur sanden, som handlade om Sveriges misslyckade integrationspolitik. Den ursprungliga artikeln var skickad till Barometern några veckor innan valet och vi var utlovade att den skulle tas in strax innan valet, så skedde dock ej och Barometern publicerade bare en liten del av artikeln.

Ni hittar artikeln i sin helhet på Östra Smålands webbplats. Som ni kanske ser så har jag ännu inte svarat på den kritik och de frågor som Bjarne Ritzén vilket beror på två saker. I första hand på grund utav att jag missat att artikeln fanns på nätet och för det andra för att jag väntar på ett svar från antingen Sverigedemokraterna eller Socialdemokraterna, vars politik vi kritiserade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s