Den första snön

Igår började säsongens första snö falla ute i Tvärskog och inom några timmar låg den även här inne i Kalmar. Vissa människor grämer sig över vädret, själv grämer jag mig endast åt att den troligtvis inte kommer ligga särskilt länge. Vad kan vara mysigare än att sätta sig i en varm bil (med stolsvärmen på), en julplatta i och njuta av de vackra snöbeklädda träden och vägarna.

Idag var det möte med Södermöre kommundelsnämnd. Det togs två bra beslut och ett dåligt, mer om det vid senare tillfälle.

Efter mötet gjorde jag ännu ett försök att byta däcken på min bil. Det tog sammanlagt nästan 3 timmar på grund av två bultar som bara inte ville lossna. Men rediga män byter däcken själv 😉

Slutligen skulle jag vilja kommentera ett kommande TV-program. Vanligtvis brukar jag undvika att svära här på bloggen men: Det var väl fan vad vissa medier ska vara på Kungafamiljen!

Inget är heligt. Lyckas inte dyngspridarna sänka svenska folkets kärlek för monarki genom att smutsa ner vår bild av kungen, ja då ska deras släktingar attackeras! Åter igen ska det tjafsas om att drottningens pappa och hans sympatier för NSDAP. För det första så varken är eller var han någon offentlig person. För det andra kan jag på intet sätt förstå hur kungen kan lastas för sin svärfars påstådda åsikter. För det tredje : Hallå karln var ”Tysk”under 30-40-talet, vad hade ni väntat er?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s