Jul-loppis i Kalmar

Under lördagen var det dags för Kristdemokraternas i Kalmars traditionella Julloppmarknad vid Folkets park. Kvällen innan hade snön fallit rejält och varhelst man såg låg snön som ett vitt täcke över hus, träd..och min bil.

Jultomten, Ann-Mari Jeansson (KD) och en besökare

Jultomten, Ann-Mari Jeansson (KD) och en besökare

Min uppgift för dagen var att utklädd till tomte bjuda gamla och unga barn på pepparkakor och sprida lite julkänsla. Inne i folkets park stod ”knallarna” med sina bord och utanför trotsade några av våra flitiga medlemmar kylan för att bjuda besökarna på julmusik, glögg och pepparkakor (så alla blir snälla lagom till jul).

Glada kristdemokrater: Ing-Marie, Bengt-Olof och Ann-Mari

Glada kristdemokrater: Ing-Marie, Bengt-Olof och Ann-Mari

Kvällen avslutade jag med julmys tillsammans med lite vänner, spel, glögg, pepparkakor, fikon, dadlar. Alltmedan Charlie Daniels & Friends – Joy to the world (A Bluegrass Christmas) ljöd i högtalarn. Idag fortsätter julmyset så fort arbetsdagen är slut, i form av julpyntande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s