Kolumn i VT: Något som håller oss samman

Idag skriver jag min Julkrönika på Västervikstidningen. Jag skriver om mina barndoms jular, om den kulturradikal hysterin och om vårt ansvar gentemot kommande generationer att, likt våra förfäder, bevara och föra vidare våra traditioner.

Läs den här på Västervikstidningens hemsida.

Jag minns min barndoms jular som det vore i går, kanske för att både jag och min bror alltid har hållit hårt på traditionerna. Här bredvid syns jag och min bror sittande hos jultomten hemma hos vår mormor och morfar.

Annonser

2 reaktioner på ”Kolumn i VT: Något som håller oss samman

  1. Cirka tio minuter före explosionerna skickades ett mejl och en ljudfil till TT, även adresserat till Säpo, där en man vänder sig till ”Sverige och svenska folket”. Han hänvisar till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och säger att ”nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör.” – Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks, säger mannen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s