Tomte-kampanj vid Baronen

Julen närmar sig för varje dag som går, snön ligger som ett gnistrande täcke över skogar, vägar och hus. I skolorna har barnen har gått i sina luciatåg, ljusstakarna eller stjärnorna är på plats i fönstren. Traditionerna är viktiga, de skapar trygghet och gemenskap och finns där som en länk i en kedja, inte bara mellan barn utan också mellan generationerna.

I lördags genomförde undertecknad och KDU:aren Fredrik Sjömar vår traditionella ”Tomte-kampanj” vid Baronen i Kalmar. Flera hundra flygblad och pepparkakor delades ut till stressade föräldrar och glada barn. Tanken med kampanjen är givetvis att sprida lite julstämning samtidigt som vi sprider vårt kristdemokratiska budskap till föräldrarna. Ett inslag som under årens gång har varit mycket omtyckt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s