Kolumn i VT: Kampen om medaljerna

Missa inte min kolumn/krönika i Västervikstidningen idag: ”Kampen om medaljerna”. Dagens ämnen är stresshantering och jag skriver dessutom skämtsamt om skidåkning och analyserar partiernas valinsatser, strategi och förutsättningar utifrån ett längdskidåkningsperspektiv.

Annonser

3 reaktioner på ”Kolumn i VT: Kampen om medaljerna

  1. Ping: Tweets that mention Kampen om medaljerna « -- Topsy.com

  2. För KD:s del gäller det att vara trogen sin ideologi och tex. inte ge efter för sin syn på HBT-frågor vad avser äktenskap. Där gjorde man många sympatisörer besvikna. Det finns en politiskt korrekthet som gör att de flesta partier tvingas in i samma åsiktsfålla och det måste man kunna stå emot! Min egen far och hans kamrater, trogna KD:väljare, pratar ofta om detta som något som gjort dom ledsna på partiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s