Tal och gemenskap på Mönsterås årsmöte

Igår hade jag, i egenskap av ny politiska sekreterare för Kristdemokraterna i Kalmar läns landsting, förmånen att tala på Kristdemokraterna i Mönsterås årsmöte. Jag hade blivit ombedd att tala under ämnet ”Varför är du kristdemokrat”.

Chatrine Pålsson Ahlgren inledde med att ställa lite frågor till mig för att sedan avsluta med att fråga varför jag engagerade mig i Kristdemokraterna som jag fick spinna vidare på. Jag talade om min uppväxt i en socialdemokratisk familj, min tid som punkare och kommunist samt mitt uppvaknande till samhällsgemenskapstanken, subsidiariteten och människans behov av trygga familjer, traditioner och en gemensam värdegrund. Vilket, efter en avstickare till Moderaterna, tillslut gjorde att jag landade i att Kristdemokraterna var rätt parti för mig. Och där har jag också varit sedan 2003.

Här syns jag tillsammans med vice ordförande Madeleine Rosenqvist och ordförande Chatrine Pålsson Ahlgren.

 

I sedvanlig ordning tackade Chatrine av med kram, blommor och Ahlgrens bilar. Innan förhandlingarna bjöds det på semlor, lotteri och auktion med saker som medlemmarna hade skänkt. Allt medan auktionen fortlöpte blev jag introducerad till Vestibularis oerhört intressanta verksamhet.

Till Mönsteråsavdelningen och till personalen på Vestibularis vill jag åter igen bringa ett tack för den trevliga gemenskapen, samtalen och för att jag fick komma och prata.

Annonser

En reaktion på ”Tal och gemenskap på Mönsterås årsmöte

  1. Ping: Tweets that mention Talade på Mönsterås årsmöte « -- Topsy.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s