Socialdemokraterna lägger ner fritidsgårdar på landsbygden

Kristdemokraterna oroade sig redan innan valet 2010 för att Socialdemokraterna och deras samarbetspartier skulle försöka stänga fritidsgårdar och centralisera verksamheten ytterligare efter valet. Vi lovade därför att kämpa för att det skulle finnas fritidsgårdsverksamhet både i Ljungbyholm, Påryd och Halltorp samt att öppettiderna skulle utökas på helger och lov. Tyvärr tycks vi ha fått rätt i våra farhågor.

Södermöre kan bara blomstra om hela Södermöre göra attraktivt, vi ser därför med oro på en centralisering av Södermöre gentemot Ljungbyholm. Vi tror att närvaron av fritidsgårdsverksamhet på en ort stärker ortens konkurrenskraft vid inflyttning. Och att avveckling av verksamheten i Halltorp och Påryd samt beslutet att centralisera fritidsgårdsverksamheten till Ljungbyholm därför är ett steg bakåt för Södermöre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s