Renzo Aneröds Fiender


Recension | Jag har nyligen streckläst Renzo Aneröds bok Fiender. Med tanke på att skribenten själv är vänsterman eller kanske till och med en ”gammal god kommunist” så skulle man kunna tänka sig att boken inte bara är full av verklighetsfrånvända floskler utan också skönmålar den egna rörelsen. Så var dock inte fallet, tvärtom.

Jag kan därför varmt rekommendera boken till alla politiker och politiskt intresserade som vill lära sig mer om den kalla och hårda verkligheten som råder för många ungdomar i dagens Sverige, med en föräldrageneration som på sina håll helt har kapitulerat för vänsteretablissemangets politiska floskler och verklighetsfrånvända verklighetsbeskrivning. Vars resultat lett till att de många barn och ungdomar lämnats med datorspel, droger, kriminella ungdomsgäng och politisk extremism som enda tillflyktsort.

Så därför kära vänner: Läs boken, begrunda och vakna upp till verkligheten…

Annonser

2 reaktioner på ”Renzo Aneröds Fiender

  • Hej Micke och tack för din kommentar.

   Det var en mycket bra bok, jag tror att du skulle gilla den. Tyvärr hade jag själv bara lånat den så jag får hänvisa dig till bibilioteket.

   Med vänliga hälsningar
   Christopher Dywik (KD)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s