Linneuniversitetets placering

Under tisdagens sammanträde med kommunfullmäktige debatterades flera oerhört viktiga frågor. Den fråga som utan tvekan upptog mest tid och som tyvärr uteslutande intresserade media var den kring Linneuniversitetets placering.

Undertecknade kan såhär efteråt bara beklaga att jag inte lyckades driva igenom en återremiss av förslaget på grund av dess uppenbara bristfällighet(flera dokument och sammanställningar hade ännu inte presenterats och materialet innehöll en total avsaknad av brist på siffror. Jag kan också bara beklaga att mitt förslag om att Malmen och Brofästet även i framtiden ska vara med i diskussionen om placeringen röstades ned.

Annonser

2 reaktioner på ”Linneuniversitetets placering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s