Trevlig Valborg kära läsare och Grattis på födelsedagen Ers Majestät

Ah, Valborg! Tradition och förnyelse.

Samtidigt som svenska folket tar avstamp för en ny morgonväckt genom att symboliskt, likt våra förfäder, tända vårdkasarna deklarerar Sveriges Konung Carl XVI Gustaf, som idag fyller 65 år (Gud bevare Konungen), att han inte har några planer på pension.

Låt den nya tiden inledas med att Tre kronor lär norrbaggar att veta sin plats och att Kristdemokraterna i Uppsala åter igen drar fler till sitt 1:maj-tåg än Socialdemokraterna, som bussar in tjänstemän och valarbetare ifrån grannkommunerna bara för att FÖRSÖKA bli fler än oss;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s