Vi lyssnar-kampanj på Tvärskogsdagen

I lördags firades Tvärskogsdagen i min hemby så givetvis var Kristdemokraterna på plats för att bedriva en ”Vi lyssnar”-kampanj. Det var en oerhört lyckad dag som bjöd på många givande diskussioner, utdelade ballonger och glada skratt i den varma vårsolen.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det var en oerhört lyckad dag. Solen kom som på beställning lagom till friluftsgudstjänsten som Mortorps församling arrangerade, PRO-kören sjöng gamla klassiker, SPF sålde böcker om småländsk dialekt. Barngympan hade uppvisning, det bjöds på ponnyridning, fiskdamm, Deepwater Vision visade upp sina u-båtar och idrottsföreningen sålde oerhört god rabarberpaj etc.

Dagens avslutades med middag i mitt barndomshem tillsammans med familj och vänner innan jag slutligen begav mig till bygdegården för att agera entrévärd på bypuben, som under kvällen bjöd på livemusik. Och ja, det blev lite gammal hederlig sällskapsdans (bugg) även för mig.

Missa inte Tvärskogsdagen nästa år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s