Kolumn i VT: Den som spar han har

Hej kära läsare! Tidigare under sommaren skrev jag ännu en kolumn i Västervikstidningen. På grund av terrorattacken i Norge kändes det då inte ett dugg aktuellt att lägga upp artikeln utan jag valde istället att publicera ett inlägg där jag uttryckte mina sympatier till det Norska folket.

Världen går vidare trots de fruktansvärde som hände och vi får aldrig tiga i kampen mot dem som vill störta vårt statsskick, rycka upp våra västerländska värderingar och med våld styra vilken politik som ska föras. Jag kommer att återkomma till ämnet terrorism, värdegrund och vad som bör göras för att förhindra att något liknande sker i en senare artikel.

Till dess får ni hålla till godo med min förra krönika i Västervikstidningen som, med anledning av den ännu aktuella ekonomiska krisen, tar upp ett av vårt lands största problem: Konsumtionshysterin. Läs min artikel om Spara och Slösa här: Den som spar han har.

Annonser

2 reaktioner på ”Kolumn i VT: Den som spar han har

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s