Kolumn i VT: Till Sveriges försvar

Det har varit fullt upp i sommar, mestadels med jobb men även med lite resande. Jag besökte Gotland för första gången sedan min värnplikt under Almedalsveckan i Visby och passade på att besöka mitt gamla regemente. Jag besökte också Westerplatte och Danzig.

Att besöka alla dessa ställen samt vissa andra händelser den här sommaren som terrordåden i Norge, har fått mig att riktigt tänka till, och fundera över hur sårbart vår samhälle faktiskt är och att det nu är hög tid för vår regering att få tummen ur och faktiskt göra något åt det.

Ni kan läsa mer om mina tankar kring svensk säkerhets- och försvarspolitik i min kolumn Till Sveriges försvar hos Västervikstidningen. Jag vill också starkt rekommendera er att sätta på Sabatons – 40-1 samtidigt som ni läser min kolumn.

Annonser

En reaktion på ”Kolumn i VT: Till Sveriges försvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s