Åsiktsregistrering av förskolebarn – Nej tack

Åsiktsregistrering av förskolebarn – Den senaste galenskapen från kulturradikalerna och likhetsfeministerna på DO. Låt barn vara barn och sluta göra allt till politik tack!

När jag med orden ovan kommenterade de återkommande galenskaperna ifrån Diskrimineringsmannen (DO) härom dagen fick jag en halvt seriös och halvt oseriös kommenterar om att ”DO är ett hemskt djävulens påfund”.

För vissa som inte känner mig utan endast läser några sporadiska inlägg där jag gång efter gång kritiserar DO skulle man kanske kunna tro att jag faktiskt var av den åsikten. Sanningen är dock att jag faktiskt tycker att DO skulle kunna fylla en viktig funktion. Problemet med DO är att det tyvärr bara verkar vara tokstollar (som Katri Linna) som arbetar där, som utifrån en extrem vänsterövertygelse driver kvasivetenskapliga/politiska projekt (förbjuda glassen Nogger och ljusstakar i skolan), istället för att göra någon som faktiskt kan göra någon nytta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s