Utbildning i Riksdagen

I tisdags var det utbildningsdag med Kristdemokraterna i riksdagens andra kammare (som för övrigt är betydligt vackrare än det moderna elendet som används nu för tiden): Annika R Malmberg talar under temat ”Ta skit! Och gör det till guld”. Mycket nyttigt och underhållande.

Efter en dag av intressanta och givande utbildningspass samt trevliga samtal med partikamrater i riksdagsfiket hade jag lite tid över att hinna ifatt med lite pappersarbete. Med en kopp honungste (som alltid uppskattas vid en rejäl förkylning), och en inte en allt för dålig utsikt över Riddarholmskyrkan, hann jag precis klart med veckans pappersarbete och ta mig ned till tidningen Kristdemokratens releaseparty för den nya tidningen.

Annonser

2 reaktioner på ”Utbildning i Riksdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s