Obs! Uppdateringar sker

Jag ber om ursäkt att det fortfarande ändras fram och tillbaka på min sida och att det därför är väldigt rörigt här. Jag har under en längre tid varit missnöjd med utformningen och funktionerna på min sida. Förhoppningsvis kommer jag nu komma lite närmre mitt mål att skapa en professionell, lättorienterad sida som det framförallt är lättare att göra snabba och korta inlägg på.

För den som vill följa mina så gott som dagliga uppdateringar rekommenderas Facbook-rutan till höger!

Annonser

En reaktion på ”Obs! Uppdateringar sker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s