Gammal viking blir ung kapten för KD i Kalmar

Bättre mottagande som ny gruppledare har man nog inte få. Folk ifrån olika partigrupper hör av sig och gratulerar, folk vill skaka hand och träffas och diskutera olika frågor och för att inte tala om medias välkommnande: Både Barometern och Östra Småland skrev om mig, vem jag är och lite om vad jag vill åstakomma. Läs mer om vad jag vill jobba med här.

Artiklarna i Barometern och Östran finns tyvärr inte digitalt. Men för dem som har läst båda kan jag korrigera några småsaker, jag spelar tyvärr inte ishockey längre(som Barometern skrev), men har gjort det när jag var yngre, numera är det innebandy som gäller (där man tyvärr inte får tacklas). 

Efter 2002 års val åter engagerade jag mig politiskt i Kristdemokraterna, innan dess var jag aktiv i Moderaterna. Det förekom lite felaktigheter i Barometern kring varför jag lämnade dem. Jag går in närmre på varför jag egentligen lämnade (M) här.Sist men inte minst så vill jag rekommendera Ulf Wickboms underhållande ledarsida där han ger mig lite råd för framtiden och hälsar mig välkommen som gruppledare. Det är förövrigt också därifrån bilden ovan kommer ifrån…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s