Kommun- och landstingsledningsdag på SKL

Igår blev det en riktigt riktigt lång dag. Uppgång ca kl 03.30 efter bara några timmars sömn för att bege mig till Oskarshamn för samåkning till tåget i Norrköping (tågen ifrån Kalmar går numera för sent för att det ska fungera att åka tåg upp när man jobbar).

Anledningen att jag gick upp vid denna okristligt tidiga tid var att jag tillsammans med min kollega i dubbel bemärkelse Madeleine Rosenqvist (pol sek och gruppledare i Mönsterås) och vårt landstingsråd Gudrun Brunegård skulle besöka Sveriges Kommuner och Landsting för att tillsammans med ledande KD-politiker diskutera och bli utbildade i vad som händer på riksnivå som påverkar oss just nu.

När jag kom innanför dörren till min lägenhet vid 23-tiden kunde jag i alla fall konstatera att det blev en trevlig, lärorik och givande – om än lång – dag. Och jag ser verkligen fram emot många av de kommande reformer som aviserades.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s