Pinsam förlust mot GIF

Min bror och hans flickvän kom ner och hälsade på i Kalmar härom helgen. Fotbollsfans som största delen av min familjen är så begav sig hela familjen iväg till ett blåsigt Guldfågeln Arena för att se Kalmar FF spöa GIF ”bockbränners”.

Humöret var på topp, en röd slips runt halsen dagen till ära och smaken av seger fanns redan i munnen när jag klev in på Arenan, för att på min premiärmatch på Arenan, se hur KFF skulle möta bottenlaget GIF.

Men segern var tyvärr inte så självklar som jag trodde, efter 90 minuter av drittlande och passande (men i princip inga skott) vann bottenlaget GIF (med en klack på 9 man) mot KFF på hemmaplan.

Förutom att det i mina ögon var en pinsam förlust så var det också en påminnelse varför jag egentligen föredrar Ishockey. Där orkar dem röra sig, det händer alltid något och det blir fler mål. För att inte tala om att det är en betydligt hårdare sport där de inte slänger sig och bölar som att de brutit benet så fort en motspelare nuddar dem.

Nej, ska det bli någon fotboll för mig igen inom överskådlig tid så får KFF se till att skärpa sig och börja spela lite gamla klassisk fysisk fotboll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s