Trevlig stämning vid dagens ”Kaffe och Kaka med KD”

Under dagen drog vi igång med mitt lilla projekt ”Kaffe och Kaka med KD”. Tanken bakom det hela är som jag tidigare skrivit att göra KD-kansliet mer öppet samtidigt som vi får en chans att samtala om väder, vind och politik på ett avslappnat och ”hemtrevligt” sätt.

Med tanke på att vi inte har gjort någon som helst marknadsföring för det hela, förutom att jag har flaggat för det här på bloggen och på facebook, så måste jag nog konstatera att jag är nöjd med uppslutningen.

Tack till alla glada personerna som tittade förbi kansliet här idag med anledning av World Fairtrade day för att provsmaka rättvisemärkt kaffe, äta blåbärspaj och hemlagad äppelkaka (hoppas den var ätbar) och diskutera konsumentmakt och social marknadsekonomi.

Uppdatering! Med anledning av dagens tema hade jag även en artikel i Östran om just rättvisemärkt, socialt ansvar och konsumentmakt: Handla rätt(vist) och ta ditt sociala ansvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s