Välbesökt Tvärskogsdag

Årets kampanj på Tvärskogsdagen var lyckad som vanligt! Många trevliga diskussioner med föräldrar, frivilligorganisationer, utställare, knallar och företagare på orten…och så givetvis många ballonger utdelade till barnen:)

Annonser

2 reaktioner på ”Välbesökt Tvärskogsdag

  • Det var tråkigt att du tycker det Bo.

   Själv tycker jag som uppväxt i Tvärskog att det är viktigt att vi folkvalda finns ute där det händer och finns tillgängliga för att lyssna på folks synpunkter. Det är viktigt för att vi ska kunna ha en vital och levande demokrati. Men det bottnar givetvis också i att vi är angelägna om en god utveckling också i mindre orter, inte bara inne i centrala Kalmar.

   Jag ser det som en skyldighet att vara på plats på Tvärskogsdagen och andra större evenamang, även de på landsbygden om så är möjligt. Jag kan tvärtom tycka att det är tråkigt att fler folkvalda inte ser Tvärskogsdagen som prioriterat.

   Med vänliga hälsningar
   Christopher Dywik
   Gruppledare för Kristdemokraterna i Kalmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s