Ang Johan Perssons(S) och Malin Peterssons(M) kärleksrelation

Under dagen har Kommunalrådet Johan Persson (S) och oppositionsrådet Malin Petersson (M) avslöjat att de har en kärleksrelation. Vi har under en tid inte riktigt förstått Moderaterna och Socialdemokraternas konstiga relation, ageranden och ställningstaganden. Men vi vill inte lägga oss i Johan och Malins privatliv och vi förutsätter också att deras privatliv inte heller har eller kommer att blanda sig i det politiska arbetet.

Vi förutsätter nu att de olika partierna kommer att ta en intern diskussion om framtiden. Liksom jag förutsätter att vi alla låter bli att politisera kring deras privatliv, av omsorg för deras respektive familjer och framförallt deras barn, det hela är nog jobbigt nog för dem utan att vi andra gör politik av situationen.

Annonser

2 reaktioner på ”Ang Johan Perssons(S) och Malin Peterssons(M) kärleksrelation

  • Hej Feminix!

   Jodå det gör jag faktiskt, har för mig att det handlade om att jag ville göra en skillnad på religionen Islam och den politiskt/religiösa Islamismen/Islamofacismen.

   Och nu när du säger det så lovade jag nog att återkomma med ett svar på ett väääldigt långt inlägg ifrån dig. Jag får be omursäkt att svar har uteblivit, jag har helt enkelt inte haft tid att lägga ned så mycket tid på bloggandet sedan jag började jobba som politisk sekreterare, och nu är jag även gruppledare för partiet i Kalmar. Men jag hoppas att jag ska hinna beta av det också här under sommaren..

   Med vänliga hälsningar
   Christopher Dywik (KD)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s