Sluta ljuga om KD

I dagens Aftonbladet får Kristdemoraterna och Göran Hägglund sig en rejäl känga. Vi påverkar inte, vi applåderar utförsäkringen av människor etc heter det i kommentarsfälten. Därför vill jag tydligt markera mot den här sorters lögner!

Faktum är att Kristdemokraterna är det av Allianspartierna som har störst påverkan på politiken med tanke på sin storlek. KD är det partiet som har fått igen allra flest av sina vallöften etc. Problemet är snarare att dem/vi är så dåliga på att berätta det för väljarna.

Sen applåderar KD för övrigt absolut inte att människor blir utförsäkrade. Att påstå det är enbart okunnigt. Vi är minst lika förbannade på hur de nya direktiven fallit ut som gemene man. Det är därför som våra representanter på flera håll i landet har talat på de demostrationer mot regelverket. Det är därför som vi ville att undantagen redan tidigare skulle funnits inskrivna och det är därför som vi hårt har drivit frågan om att satsa än mer på att få ordning på den enorma problematiken som finns kring apliceringen och implementeringen av det nya regelverket. De satsningar som den gjordes i höstbudgeten var helt och hållet vår förtjänst!

Vad har oppositionen för nått alternativ? Att riva upp ändringarna och låta allt vara som det var tidigare? Nej det vill dem ju inte heller numera..kan det vara för att det gamla systemet var än sämmre… Mjo, kanske. Bra vara det i alla fall inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s