Lyckad tidningsutdelning vid Kalmar marknad


Under förra veckan var det Kalmar marknad. Kristdemokraterna var givetvis på plats för att samtala med invånarna och dela ut vår sommartidning: Vardagsliv.

Efter bara en timme på plats under fredagen så kunde vi konstatera att våran sommartidning gick som smör i solsken. Detta till trots att det var aningen snålt med det sistnämnda, solsken alltså. Här syns KDU:s distriktsordförande Fredrik Sjömar som hjälper till att dela ut partiets sommartidning: Vardagsliv.

Efter flera timmar vid Systraströmmen avslutade vi dagens utdelning och kunde konstatera att vi var ganska nöjd med vår insats: flera hundra utdelade sommartidningar och en massa intressanta samtal om allt ifrån barns behov av värme och tydliga ramar till integration, brott och straff och dagens mjäkande med pedofiler.

På lördagen fortsatte tidningsutdelningen på Kalmar marknad. Då hade jag bytt upp mig lite, och hade istället för Fredrik (som begav sig ut för att segla under fredagen), hjälp av KDU:s vice Distriktsordförande Rebecka Englund. Även om det inte var riktigt lika mycket besökare på lördagens som fredagen så kunde vi vid slutet av dagen räkna till över 350 utdelade tidningar. Vilket då innebar att vi personligen, under bara två dagar, har överräckt ca 700 tidningar till glada Kalmarbor och några turister.

Kristdemokraterna är på G!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s